Ny organisation ht 19

Publicerad 25 feb, 2019

Planering för F-3 till hösten

Hösten 2019 utökar vi vår verksamhet från att ha varit en 4-9 skola till en F-9 skola. Vi tar in en klass vardera i förskoleklass, år 1, 2 och 3.
Då Linnéuniversitetet har flyttat ut har vi fått tillgång till både Dramahuset och Bildinstitutionen, dessa är nu under renovering. År 1,2 och 3 kommer att ha sina klassrum i Dramahuset där det även finns en träningssal, förskoleklass och fritids kommer att vara i Bildinstitutionen.
Parkeringen på baksidan blir nu skolgård och vi ser fram emot att utveckla skolgården ännu mer. En tanke som funnits med länge är att få ha eleverna hos oss hela vägen från förskoleklass till år 9, där vårt arbete med EQ och HART, där hjärta och hjärna går hand i hand ger eleven allt den behöver för att nå så långt som möjligt. Äntligen! Vi har träffat och anställt behöriga lärare som klasserna ska ha till hösten och vår specialpedagog träffar nu de elever som ska börja till hösten. Eleverna kommer att få träffa sin lärare och klass i början av maj.

Vi har några lediga platser i år 1,2 och 3. Är ni intresserade av plats i år 1-3, anmäl er via hemsidan och hör av er till Kristin Roslund.

Har du frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig till:

Kristin Roslund, bitr rektor ansvarig för F-6

kristin.roslund@sodraskolan.se