Veckans lunch

Veckans luch på akademikrogen

Måndag
Kyckling curry med ris
Fiskgryta med vitt vin-, grädde-, citron-, stjärnanis och ris
Vegetariskt alternativ:
Kikärtsgryta med curry och ris

Tisdag
Minestronesoppa med vitlöksbröd
Ugnsbakad sejfilé med brynt smör-, kapris-, rödbetor-, dill och kokt potatis
Vegetariskt alternativ:
Grön minestronesoppa med vitlöksbröd

Onsdag
Stekt fläsk med löksås och kokt potatis
Panerad spätta filé med remouladsås, citron och kokt potatis
Vegetariskt alternativ:
Falafel med remouladsås och kokt potatis

Torsdag
Ärtsoppa med fläsk, pannkaka med sylt
Fläsk Vindaloo med gurkraita och ris
Vegetariskt alternativ:
Ärtsoppa med grönt, pannkaka med sylt

Fredag
Wallenbergare med potatismos, gröna ärtor, brynt smör och lingon
Vegetariskt alternativ:
Vegetarisk biff med potatismos, gröna ärtor, och lingon


Veckans lunch på restaurang Måltid

Måndag:
Nötköttbullar med potatismos, gräddsås och lingon
Vegetariskt alternativ:
Morotsbollar

Tisdag:
Pastagratång med kycklingfilé soltorkad tomat, vitlök och basiliika
Vegetariskt alternativ:
Pastagratäng med sojabitar

Onsdag:
Ångad kummel med vitvinsås och rostad broccoli
Vegetariskt alternativ:
Blomkål i curry serveras till kokosris

Torsdag:
Isterband/Chorizo dillstuvad potatis och rödbetor
Vegetariskt alternativ:
Sojakorv

Fredag:
Nötfärsbiffar med rostad potatis och bearnaisesås
Vegetariskt alternativ:
Morotsbiffar