Veckans lunch

Veckans luch på akademikrogen

Måndag 19 mars
Sprödbakad kummel med örter, citron. skarpsås och kokt potatis
Kycklinggryta med champinjon, paprika och ris
Vegetariskt alternativ:
Green nuggets med skarpsås och ris

Tisdag 20 mars
Fusilli med skink- och broccolisås
Ugnsgratinerad kassler med rödvinsås med ris
Vegetariskt alternativ:
Fusilli med bön- och grönsakssås

Onsdag 21 mars
Bratwurst med potatismos, gurkmajonnäs och rostad lök
Asiatisk hokifilé med lime-kokossås, wokgrönsaker och ris
Vegetariskt alternativ:
Grönsaksgratäng med bulgur

Torsdag 22 mars
Minestronesoppa med vitlöksbröd
Färsbiff med örtgräddsås, rårörda lingon och kokt potatis
Vegetariskt alternativ:
Grön minestronesoppa med vitlöksbröd

Fredag 23 mars
Fläskschnitzel med stekt potatis, kryddsmör, ärtor och citronsky
Vegetariskt alternativ:
Panerad zucchini med kryddsmör, ärtor och sås

Veckans lunch på Restaurang Måltid

Måndag
Kokt korv med hemslaget potatismos
Vegetariskt alternativ:
Veggiekorv

Tisdag
Fransk kycklinglasagnette med paprika
Vegetariskt alternativ:
Fransk sojabitslasagnette

Onsdag
Panerad fisk med lime yoghurt
Vegetariskt alternativ:
Rödbetsbiff med fetaostcréme

Torsdag:
Chiliconcarne med ris
Vegetariskt alternativ:
Chilisincarne  

Fredag
Hamburgare med tillbehör
Vegetariskt alternativ:
Vegburgare med tillbehör